Kristian Johnson, Teknik

Azeo Medium

 

Hela företagets IT med obegränsad support - Azeo Medium

Komplett IT-lösning, utan överraskningar

Vi vill att du ska veta vad du köper, till vilken kostnad och utan överraskningar. Därför levererar vi företagets IT med obegränsad support till ett fast pris. Bra för ditt företag, då det blir avgörande för oss att leverera en problemfri tjänst.

Obegränsad support på allt!

Obegränsad IT-drift och IT-support (även era tjänster som inte vi levererar). Vi ser till att allt fungerar och tar inte betalt per timme. Vår helpdesk är bemannad alla vardagar 7 – 21 via chatt, telefon, fjärrhjälp och på-plats-support.

Telefon
Ring till oss och få snabb hjälp av Azeos erfarna och kompetenta supportpersonal. Du når oss på 08 – 101 101.

Chatt-support
Chatta med oss på webben och få snabb hjälp av våra experter med enklare frågor eller problem.

Fjärrhjälp
Med tjänsten Fjärrhjälp kan du dela kontrollen över din PC eller Mac med våra supporttekniker och tillsammans styra din dator i realtid via internet, precis som om vi satt vid den. Anslutningen är mycket säker och görs via krypterade datakanaler med 256-bitars AES-kryptering.

På-plats-support
I bland är problemen av sådan art att en konsult behöver avhjälpa felet på plats hos användaren. Med Azeos på-plats-support kommer en professionell datatekniker ut till er och hjälper er på plats.

Office 365

Office 365 är en enhetlig miljö med appar och tjänster som har tagits fram för att främja dina intressen och hjälpa dig att få företaget att växa. Få appar som Word, Excel, PowerPoint och mer som uppdateras varje månad med de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

  • Samarbeta i Microsoft Teams, det nya navet för samarbete där du kan chatta, organisera möten och dela filer och mycket mer.
  • Helt installerade Office-program Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, OneNote och Access på upp till 5 PC- eller Mac-datorer per användare. Innehåller nu de nya Office 2019-programmen för PC och Mac.
  • Office på surfplattor och telefoner för en komplett Office-upplevelse, installerad på upp till 5 surfplattor och 5 telefoner per användare.
  • Onlineversioner av Office inklusive Word, Excel och PowerPoint.
  • Spara filer till OneDrive med en terabyte lagringsutrymme online och använd filerna på flera enheter med tillgång överallt.
  • E-post, kalender och kontakter i företagsklass med 50 GB lagring per användare.
  • Advanced Threat Protection skyddar din e-post i realtid mot okända och avancerade attacker. Inkluderar även tjänsten Exchange Online Protection.
  • Obegränsat antal onlinemöten, snabbmeddelanden och HD-videokonferenser.

Kort startsträcka

För att du snabbt ska komma igång ingår uppstartshjälp. Vi går igenom och gör de nödvändiga inställningarna för ditt företag och dina användare. Har du redan en e-postlösning så hjälper vi dig att automatiskt migrera dessa till vår lösning.

Säkerhet

Backup och versionshantering av filer, tvåfaktorautentisering samt skydd mot virus och skräppost.

Bli mer produktiv med utbildning

Vi vill att du får möjlighet att nyttja tjänsten på bästa sätt. Därför erbjuder vi kontinuerlig utbildning av tjänsten. Du får också ta del av instruktionsvideos, användarmanualer och få olika tips hur du använder vår tjänst på bästa sätt.

Webbplats Max

Webbplats till företaget inklusive domänhantering, databaser och SSL-certifikat. Våra webb- och databasservrar är anpassade för företag och har hög prestanda vilket leder till blixtsnabba laddningstider. En snabb webbsida är avgörande för att din hemsida ska komma högt upp i resultatlistorna hos sökmotorer som till exempel Google. Viktigt är också att det finns ett SSL-certifikat (HTTPS).

Nöjd kund-garanti

För att du ska känna dig helt trygg med din tjänst erbjuder vi 30 dagars öppet köp.

Köp nu och känn efter på riktigt!

Vi skulle kunna fortsätta prata om IT-lösningar i all oändlighet. Men en bild.. eller i detta fall ett system, säger mer än tusen ord.

Kontakta mig för pris