Kristian Johnson, Teknik

Azeo Small

 

Hela företagets IT med obegränsad support - Azeo Small

Fastpris IT på riktigt!
Inga dolda avgifter.

När du skaffar Azeo Small ingår alltid obegränsad problemsupport via chatt, telefon, fjärrhjälp och tekniker på-plats för hela företagets IT-tjänster. Vi ser till att allt funkar och tar inte betalt per timme!

Obegränsad support på allt!

Obegränsad IT-drift och IT-support (även era tjänster som inte vi levererar). Vi ser till att allt fungerar och tar inte betalt per timme. Vår helpdesk är bemannad alla vardagar 7 – 21 via chatt, telefon, fjärrhjälp och på-plats-support.

Telefon
Ring till oss och få snabb hjälp av Azeos erfarna och kompetenta supportpersonal. Du når oss på 08 – 101 101.

Chatt-support
Chatta med oss på webben och få snabb hjälp av våra experter med enklare frågor eller problem.

Fjärrhjälp
Med tjänsten Fjärrhjälp kan du dela kontrollen över din PC eller Mac med våra supporttekniker och tillsammans styra din dator i realtid via internet, precis som om vi satt vid den. Anslutningen är mycket säker och görs via krypterade datakanaler med 256-bitars AES-kryptering.

På-plats-support
I bland är problemen av sådan art att en konsult behöver avhjälpa felet på plats hos användaren. Med Azeos på-plats-support kommer en professionell datatekniker ut till er och hjälper er på plats.

Bli mer produktiv med utbildning

Vi vill att du får möjlighet att nyttja tjänsten på bästa sätt. Därför erbjuder vi kontinuerlig utbildning av tjänsten. Du får också ta del av instruktionsvideos, användarmanualer och få olika tips hur du använder vår tjänst på bästa sätt.

Webbplats Max

Webbplats till företaget inklusive domänhantering, databaser och SSL-certifikat. Våra webb- och databasservrar är anpassade för företag och har hög prestanda vilket leder till blixtsnabba laddningstider. En snabb webbsida är avgörande för att din hemsida ska komma högt upp i resultatlistorna hos sökmotorer som till exempel Google. Viktigt är också att det finns ett SSL-certifikat (HTTPS).

Nöjd kund-garanti

För att du ska känna dig helt trygg med din tjänst erbjuder vi 30 dagars öppet köp.

Köp nu och känn efter på riktigt!

Vi skulle kunna fortsätta prata om IT-lösningar i all oändlighet. Men en bild.. eller i detta fall ett system, säger mer än tusen ord.

Kontakta mig för pris