Skip to content
Svenska

Krångelfri IT för
mindre företag.
Allt du behöver inkluderat.

Vi ser till att din IT fungerar säkert och krångelfritt. Alltid till fast pris. Lite som att ha en egen IT-avdelning. Är du inte kund och behöver hjälp just nu? Inga problem, vi hjälper dig också!

Säg hej till krångelfri IT!

Kan man prenumerera på krångelfri IT? Ja, med ett abonnemang hos oss har du tillgång till fri support och personlig service samt ett säkerhetspaket som normalt sett bara stora företag har tillgång till. Allt ingår och är anpassat för mindre företag. Lite som att ha en egen IT-avdelning helt enkelt. Ring 08-500 772 72 så berättar Gustav mer (även lör/sön och kvällstid!)

...eller vill du bara ha hjälp direkt med något som inte fungerar som det ska? Ring 08-101 101 (kontorstid)

Det mindre företagets bästa vän

En anställd eller 50 anställda? Perfekt! Vår fokus och specialitet är att hjälpa mindre företag med krångelfri IT. Alltid fasta priser. Aldrig några överraskningar.

Hos oss blir ni inte en i mängden

Vi bryr oss om er. Hos oss blir ni en viktig kund oavsett storlek och får alltid supersnabb personlig service.

Proaktiva på riktigt!

Tekniken och säkerhetsläget är i ständig rörelse. Vi föreslår förbättringar och hjälper er framåt, hela tiden. Luta dig tillbaka, det ingår!

Säkerhet framför allt

Utan säkerhet i framkant fungerar ingenting. Därför ser vi till att ni får ett säkerhetspaket som normalt sett bara större företag har tillgång till.

Hjälp hela vägen

Vi ställer naturligtvis även alltid upp med vår IT-expertis om ni har strategiska eller tekniska frågor. Om ni växer är det inga problem. All vår IT är skalbar.

Krångelfri IT på abonnemang.
Hur funkar det?

Ring mig på 08-500 772 72 (även lör/sön) eller boka ett möte så berättar jag mer.

Inte kund, men behöver hjälp nu?
Inga problem.

Har du inte ett abonnemang hos oss och din IT krånglar? Ring oss på 08-101 101 så ser vi till att du får den hjälp du behöver.

Otroligt nöjda kunder!

Vårt mål är att våra kunder ska vara de mest nöjda IT-kunderna i Sverige. Därför måste vi leverera, inte bara en tjänst, utan en leverans över förväntan. Hittills har vi fått 99,3 % tummen-upp av årets betygsatta ärenden.

Lägger vi till en genomsnittlig svarstid på 67 sekunder (telefon och chatt), tycker vi att vi presterar ganska bra. Men, bättre att fråga vad våra befintliga kunder tycker?

Här hittar du några som du kan kontakta

99,3 %

nöjda kunder

 

67 sek

genomsnittlig svarstid

"Azeo ger oss ett personligt engagemang. Vi känner oss som en viktig kund."

Johan_Lindgren
-Johan Lindgren,
Advokatbyrån Familj & Försvar, 8 anställda

"När vi startade och bara var några få anställda valde vi Azeo. De har sedan bidragit till att vi kunnat växa och sett till att allt fungerat och varit säkert!"

Dusyant Patel Radio Innovation
-Dusyant Patel, Radio Innovation
Svenskt antennföretag inom 4G och 5G, 25 anställda

Aktuella samarbetsprojekt

Case-Azeo-Microsoft

Microsoft

Azeo är utvald partner till Microsoft gentemot mindre företag. Microsoft är i behov av partners som både förstår dessa företags affär och är villiga att satsa på detta segment.

United-Spaces-Azeo

United Spaces

Azeo är utvald samarbetspartner till United Spaces, vilket är Sveriges ledande koncept för co-working. Vi erbjuder alla United Spaces-medlemmar IT-support och IT-avdelning som tjänst till ett extra bra erbjudande.

Senaste från bloggen...