Skip to content
Svenska

Några av våra underbara kunder

HubSpot Video

Radio Innovation Sweden (publ)

”Vi är ett teknikbolag med stort behov av väl fungerande, trygg och säker IT hantering. Vi har lämnat över allt detta till Azeo som inte bara hjälper oss med skrivarproblem och mejlhantering utan även kan starta upp och drifta en av Sveriges snabbaste 3D simuleringsserver åt oss! Denna bredd har vi inte funnit hos någon annan och vi kan varmt rekommendera deras fastpris-koncept Azeo Large.”
-Dusyant, VD

Radio Innovation har utvecklat en patenterad antenn för mobilutrustning. Antennerna utklassar alla konkurrenter på marknaden genom mångdubbelt bättre täckning och till lägre kostnad. Företaget har idag 20 medarbetare.
www.radioinnovation.net

Kaper Norden

”Vi hade tidigare ett stort och välkänt IT bolag som partner men var missnöjda med supporten och de oöverskådliga kostnaderna som skenade. Azeo hjälpte oss att gå över från det gamla bolaget till moderna molntjänster och Microsoft 365 utan några som helst problem. Till skillnad från vad många andra lovar så ingår verkligen allt i Azeos upplägg. Vi får också snabbare, personligare support av kvalificerade tekniker vilket hjälper oss att fokusera på det vi kan bäst, byggbranschen!”
-Per, VD

Kaper Norden utmanar framgångsrikt de stora hyresbolagen i byggbranschen genom att erbjuda byggutrustning till bättre villkor. Företaget har 12 anställda.
www.kaper.se

Per Lindgren Kaper
Emanuel Landsberger Humblestorm

Humblestorm

”Vi har tidigare skött det mesta själva gällande vår IT men insåg snabb efter att ha tittat på Azeo att det var smartare att outsourca vår IT till dem. Nu tar de inte bara hand om vår IT utan hjälper oss också utan kostnad att effektiviserar vår datalagring vilket inneburit stora kostnadsbesparingar. Vi har krävande kunder som ställer höga krav på efterlevnad, GDPR, och spårbarhet, detta har vi löst med utökad enhetshantering. Azeo har en perfekt blandning av kompetens i företaget och förstår oss som vill ligga i framkant, jag har full tillit till dem!”
-Emanuel, VD

Humblestorm är en fullservice kommunikationsbyrå med bred kunskap om marknadsföring och varumärken. Humblestorm har idag 20 anställda.
www.humblestorm.se

Need+

”Tack vare Azeo fick vi ordning och reda på vår IT-miljö genom Microsoft 365. Vi flyttade över vår gamla server till molnet och fick en smartare, säkrare och modernare lagring. Azeo coachade oss genom hela processen och vi har sedan vi börjat arbeta med Teams ökat vårt samarbete och minskat antalet interna mejl avsevärt”
-Mikael, VD

Need+ är marknadsledande leverantör inom företagsprofilering och har ett unikt utbud och lösningar för mässa, event, butik & kontor. Företaget har 20 anställda.
www.need.se

Mikael Bruske Need+
Katarina Lindqvist Advokat

Advokatfirman Katarina Lindqvist

”Mitt arbete handlar om att snabbt och med hög kvalitet hjälpa mina klienter med juridisk rådgivning. För mig är det en enorm trygghet att veta att jag har en stabil IT-parter, de bästa systemen och att min data behandlas på ett professionellt sätt. Min tid är för värdefull, det är ett mycket stort värde att min IT-support bara är ett samtal bort – jag ser Azeo lite som en försäkring!”
-Katarina, VD


Advokatfirman Katarina Lindqvist är en personlig humanjuridiskadvokatbyrå med särskild inriktning på familjerätt, brottmål, avtalsrätt, skadeståndsrätt och arbetsrätt. Företaget har en anställd.
www.katarinalindqvist.se

OTC-konsult


OTC-konsult
”Vår redovisningsbyrå låg långt efter när det gällde IT och behövde ett företag som kunde hjälpa oss modernisera våra system och göra oss molnbaserade. Azeos har skött detta smidigt utan problem och även hjälpt oss med hårdvara. Att vi på köpet fått en mångdubbelt säkrare plattform för oss och våra kunder gör inte saken sämre! Om inte detta vore allt så är ju också prisbilden fantastisk.”
-Omid, VD


OTC Redovisningskonsult specialiserar sig på att hantera mindre företags redovisning till marknadens lägsta pris. OTC-konsult har 2 anställda.

Omid OTC-konsult

Let's bring krångelfri IT to your business!

Vill du också ha en krångelfri IT? Hör av dig så startar vi din nya digitala resa idag.