Om Azeo

Krångelfria för kunderna. Krångliga för konkurrenterna.

Jan Svartling
Azeo_skylt

Vår story

Vi startade Azeo för att det inte fanns någon som fokuserade på att ge mindre företag en professionell helhetslösning med riktigt vass personlig support. Dessutom tyckte vi att det var fel att man som IT företag tjänade mer ju mer problem du som kund hade! Lösningen på detta blev vår tjänst ”IT avdelning på abonnemang”, en helhetslösning där allt ingår, utan undantag och till fast pris per månad. I tjänsten adderade vi även skydd och backup system som normalt sett bara större företag har råd med. Sammantaget en kostnadseffektiv lösning som passar det mindre företaget.

Fokuseringen på mindre företag är fortfarande unik och bidrar till att vi blir väldigt vassa på det vi gör. Så vassa att många andra rådfrågar oss, dessutom har vi ett stort nätverk vi kan erbjuda dig ifall du behöver speciallösningar.

Krångelfri IT

...betyder att vi ser till att din IT är uppbyggd så att allt bara fungerar! Vi går igenom hela din miljö när vi börjar samarbeta för att städa upp, rensa och se till att allt fungerar som det ska. Därefter ser våra tekniker till att du kan fokusera på annat och får hjälp vid behov.

krångelfri_IT- Tjej_på_berg
Varning för trevlig personal

Det går bra!

Sedan starten har vi växt kontinuerligt och är idag 8 anställda plus extrapersonal. Vi omsatte 13 miljoner 2023 och har en stabil tillväxt. Alla våra tekniker är utbildade och väldigt duktiga, men kanske viktigast av allt, de är riktiga svärmorsdrömmar :). Korta svarstider, trevligt bemötande och teknisk kompetens är det vi får höra gör att våra kunder stannar!

Organisation

Kunderfarenheten tillsammans med en härlig mix av människor bygger Azeo. Med mycket passion och drivkraft ger vi allt för kunderna. Dessutom vill vi påstå att vi är snabbare än blixten jämfört med många av våra konkurrenter. Vi är allergiska mot byråkrati, hierarkier och storföretagets ”strukturkapital”. Detta gör att vi har möjlighet att ge er snabbare service och samtidigt ha kul på jobbet.

Ledning

Gustav Hagberg VD och grundare

Gustav Hagberg

Serieentrepenör och medgrundare till Azeo. Har efter studier på KTH arbetat på en rad olika chefspositioner, senast som VD på Kaper Norden AB. Där fick han bland annat upp ögonen för hur dåligt behandlad man kan bli av de stora IT drakarna.

Kristian Johnson CTO och grundare på Azeo

Kristian Johnson

Arbetat i IT- och telekombranschen sedan 1995 och är medgrundare till Azeo. Kristian har varit med i flera startups som CTO. Läst Business Management på IHM och har teknisk spjutspetskompetens utöver det vanliga.

Johan Lönnqvist Customer Success Manager och grundare på Azeo

Johan Lönnqvist

Medgrundare till Azeo. Verksamhets- och IT-konsult med lång erfarenhet av effektiviseringslösningar, processer och automation. Johans röda tråd är arbete med Microsoft och dess lösningar och programvaror.

Jan Svartling projektledare på Azeo

Jan Svartling

Jan har jobbat som projektledare och produktansvarig på stora bolag som Handelsbaken, SEB, Tele2 och Telenor. Jans expertis på agilt arbete ökar kundfokus och förbättrar ständigt både process och produkt, både för Azeo och våra kunder. Certified SAFe Scrum Master.

Advisory board

Azeos Advisory Board har gedigen branscherfarenhet och lyfter företagets strategifrågor samt öppnar dörrar för nya affärer.

Dennis Bohm Azeo Advisory Board

Dennis Bohm

Dennis är en framgångsrik serieentreprenör med omättlig aptit för att utveckla företag. Dennis erfarenhet av tillväxtföretag är ovärderlig för Azeo. På meritlistan finns förutom framgångsrika bolag även en utmärkelse som årets företagare.

Johan_de_Verdier

Johan de Verdier

Johan har mycket stor erfarenhet av att få IT-bolag att växa efter att ha varit VD på bolag som Zipper/Enfo och miljardbolaget Candidator/Iver. Johan är en stor tillgång och optimalt bollplank för oss.