Skip to content
Svenska

Om Azeo

Krångelfria för kunderna. Krångliga för konkurrenterna.

Vår story

I september 2020 gick Azeo ihop med IT företaget 101 Stockholm AB som funnits sedan 2000. Samtidigt genomfördes en fulltecknad nyemission med affärsänglar som tillfört kapital för att långsiktigt utveckla företaget. Azeo är nu ett finansiellt starkt bolag med 15 aktieägare och stabil tillväxt. Några bevis på det är:

  • Att Microsoft valde Azeo som samarbetspartner för att från och med 2022 marknadsföra sig mot mindre företag
  • Att Azeo blivit utvald samarbetspartner till Sveriges ledande coworkingföretag United Spaces och hjälper deras medlemmar med IT
  • Att Azeo ligger i absolut topp när det gäller kundnöjdhet i erkända bedömningar som NPS


Vårt koncept, ”IT-avdelning på abonnemang”, ger små och medelstora företag full kontroll på sina IT-kostnader. Vi vänder upp och ner på marknaden genom att se till att all IT fungerar utan några timkostnader. Krångelfritt för våra kunder. Krångligt för våra konkurrenter.

Azeo_skylt
denys-nevozhai-z0nVqfrOqWA-unsplash

Krångelfri IT

Vår affärsmodell är enkel. Den bygger på att små och medelstora företag ska få tillgång till krångelfri IT till ett fast pris. Så krångelfri och effektiv att support blir näst intill obefintlig. Med en mix av marknadens bästa IT-system, digitala verktyg och fokuserad kompetens har vi lyckats så bra att vi bjuder på all IT-support.

Vi kallar det Krångelfri IT, helt enkelt.

Organisation

Kunderfarenheten tillsammans med en härlig mix av människor bygger Azeo. Med mycket passion och drivkraft ger vi allt för kunderna. Dessutom vill vi påstå att vi är snabbare än blixten jämfört med många av våra konkurrenter. Vi är allergiska mot byråkrati, hierarkier och storföretagets ”strukturkapital”. Detta gör att vi har möjlighet att ge er snabbare service och samtidigt ha kul på jobbet.

 

Ledning

Azeo_Gustav_Hagberg_BW

Gustav Hagberg

Serieentrepenör och medgrundare till Azeo. Har efter studier på KTH arbetat på en rad olika chefspositioner, senast som VD på Kaper Norden AB. Där fick han bland annat upp ögonen för hur dåligt behandlad man kan bli av de stora IT drakarna.

 

Azeo_Kristian_Johnson_BW

Kristian Johnson

Arbetat i IT- och telekombranschen sedan 1995 och är medgrundare till Azeo. Kristian har varit med i flera startups som CTO. Läst Business Management på IHM och har teknisk spjutspetskompetens utöver det vanliga.

 

Azeo_Johan_Loennqvist_BW

Johan Lönnqvist

Medgrundare till Azeo. Verksamhets- och IT-konsult med lång erfarenhet av effektiviseringslösningar, processer och automation. Johans röda tråd är arbete med Microsoft och dess lösningar och programvaror.

Azeo_Jan_Svartling_BW

Jan Svartling

Jan har jobbat som projektledare och produktansvarig på stora bolag som Handelsbaken, SEB, Tele2 och Telenor. Jans expertis på agilt arbete ökar kundfokus och förbättrar ständigt både process och produkt, både för Azeo och våra kunder. Certified SAFe Scrum Master.

 

Advisory board

Azeos Advisory Board har gedigen branscherfarenhet och lyfter företagets strategifrågor samt öppnar dörrar för nya affärer.

Dennis_400

Dennis Bohm

Dennis är en framgångsrik serieentreprenör med omättlig aptit för att utveckla företag. Dennis erfarenhet av tillväxtföretag är ovärderlig för Azeo. På meritlistan finns förutom framgångsrika bolag även en utmärkelse som årets företagare.

 

Johan_de_Verdier

Johan de Verdier

Johan har mycket stor erfarenhet av att få IT-bolag att växa efter att ha varit VD på bolag som Zipper/Enfo och miljardbolaget Candidator/Iver. Johan är en stor tillgång och optimalt bollplank för oss.