Kristian Johnson, CTO

Om Azeo

 

Vår story

I september 2020 gick Azeo ihop med IT företaget 101 Stockholm AB som funnits sedan 2000. Samtidigt genomfördes en fulltecknad nyemission med affärsänglar som tillfört kapital för att långsiktigt utveckla företaget. Azeo är nu ett finansiellt starkt bolag med 15 aktieägare och bra tillväxt. Några bevis på det är:

  • Att Microsoft valt Azeo som samarbetspartner för att under 2021 marknadsföra sig mot mindre företag
  • Att Azeo blivit utvald samarbetspartner till Sveriges ledande coworkingföretag United Spaces och hjälper deras medlemmar med IT
  • Att Azeo ligger i absolut topp när det gäller kundnöjdhet i erkända bedömningar som NPS

Vårt koncept, ”IT-avdelning på abonnemang” ger små och medelstora företag full kontroll på sina IT-kostnader. Vi vänder upp och ner på marknaden genom att se till att all IT fungerar utan några timkostnader. Krångelfritt för våra kunder. Krångligt för våra konkurrenter.

Krångelfri IT

Vår affärsmodell är enkel. Den bygger på att små och medelstora företag ska få tillgång till krångelfri IT till ett fast pris. Så krångelfri och effektiv att support blir näst intill obefintlig. Med en mix av marknadens bästa IT-system, digitala verktyg och fokuserad kompetens har vi lyckats så bra att vi bjuder på all IT-support.

Vi kallar det Krångelfri IT, helt enkelt.

Organisation

Kunderfarenheten tillsammans med en härlig mix av människor bygger Azeo. Med mycket passion och drivkraft ger vi allt för kunderna. Dessutom vill vi påstå att vi är snabbare än blixten jämfört med många av våra konkurrenter. Vi är allergiska mot byråkrati, hierarkier och storföretagets ”strukturkapital”. Detta gör att vi har möjlighet att ge er snabbare service och samtidigt ha kul på jobbet.


Ledning


Gustav Hagberg

Gustav Hagberg

Serieentrepenör och medgrundare till Azeo. Har efter studier på KTH arbetat på en rad olika chefspositioner, senast som VD på Kaper Norden AB. Där fick han bland annat upp ögonen för hur dåligt behandlad man kan bli av de stora IT drakarna.

Johan Lönnqvist

Johan Lönnqvist

Medgrundare till Azeo. Verksamhets- och IT-konsult med lång erfarenhet av effektiviseringslösningar, processer och automation. Johans röda tråd är arbete med Microsoft och dess lösningar och programvaror.

Kristian Johnson, CTO Azeo

Kristian Johnson

Arbetat i IT- och telekombranschen sedan 1995 och är medgrundare till Azeo. Kristian har varit med i flera startups som CTO. Läst Business Management på IHM och har teknisk spjutspetskompetens utöver det vanliga.


Jan Svartling

Jan Svartling

Jan har jobbat som projektledare och produktansvarig på stora bolag som Handelsbaken, SEB, Tele2 och Telenor. Jans expertis på agilt arbete ökar kundfokus och förbättrar ständigt både process och produkt, både för Azeo och våra kunder. Certified SAFe Scrum Master.

 
 


Advisory board

Azeos Advisory Board har gedigen branscherfarenhet och lyfter företagets strategifrågor samt öppnar dörrar för nya affärer.


Johan de Verdier

Johan de Verdier

Johan har mycket stor erfarenhet av att få IT-bolag att växa efter att ha varit VD på bolag som Zipper/Enfo och miljardbolaget Candidator/Iver. Johan är en stor tillgång och optimalt bollplank för oss.

Dennis Bohm

Dennis Bohm

Dennis är en framgångsrik serieentreprenör med omättlig aptit för att utveckla företag. Dennis erfarenhet av tillväxtföretag är ovärderlig för Azeo. På meritlistan finns förutom framgångsrika bolag även en utmärkelse som årets företagare.