Johan Lönnqvist, Sälj & Marknad

Om Azeo

 

Vilka är vi?

Våra kunder är bäst på att bokföra, baka pizza, tillverka plastdetaljer, utveckla hörselinnovation, ge juridiska råd och sälja kläder online. Vi påstår inte att vi kan alla våra befintliga och kommande kunders alla affärsprocesser. Men erfarenheten från olika affärsområden och branscher har gjort att vi har en god förståelse för kundens behov.

Kunderfarenheten tillsammans med en härlig mix av människor bygger Azeo. Med mycket passion och drivkraft ger vi allt för kunderna. Dessutom vill vi påstå att vi är snabbare än blixten jämfört med många av våra konkurrenter. Vi är allergiska mot byråkrati, hierarkier och storföretagets ”strukturkapital”. Detta gör att vi har möjlighet att ge er snabbare service och samtidigt ha kul på jobbet.

Team Azeo
Schysstare IT - Azeo

Vad särskiljer oss från alla andra?

Vår affärsmodell är enkel. Den bygger på att små och medelstora företag ska få tillgång till marknadens bästa IT-system och IT-support, och dessutom till ett bra pris. Våra fastpris IT-paket finns i tre olika nivåer. Med ett av dessa paket slipper du oroa dig för dyra konsulttimmar som springer iväg eller långa väntetider. Efter att vi påbörjat ett samarbete kommer ni att känna er trygga, 100% nöjda och obegränsade.

Vi tycker att IT är ballt - men vi är inga statiska AI-robotar. Vi gillar relationer och tilliten som vi bygger upp tillsammans med våra kunder. Vi älskar att träffa både oliktänkande och likasinnade som också gillar allt gott som IT skapar här i världen. Slå oss gärna en signal på 08-101 101 eller skicka ett mejl till [email protected]. Vi ses gärna över en kaffe och diskuterar vad effektiva IT-lösningar kan göra för ert företag. Vi har kontor i Stockholm och Kista.