Kan man prenumerera på krångelfri IT?

Ja, med ett abonnemang hos oss får du en komplett IT-lösning med fri support och personlig service samt ett säkerhetspaket som normalt sett bara stora företag har tillgång till.
Johan Lönnqvist

Det är enkelt!
Allt ni behöver ingår och till fast pris.
Inga bindningstider!

Azeo_logo_yellow-1

Azeo One

1 200 kr

per användare/månad

Azeo One är abonnemanget för dig som vill att IT bara ska fungera. Vi tar hand om allt och ser till att er IT fungerar krångelfritt.

IT-avdelning
Som er IT-avdelning hjälper vi er med allt det dagliga, oavsett om ni använder PC eller Mac, Microsoft 365, Google eller egen server. All support ingår såklart.
Rådgivning
Med Azeo One får du tillgång till våra erfarna tekniker, IT-arkitekter och rådgivare som hjälper dig med strategiska IT-frågor.
Utbildning
Personalutbildning är direkt avgörande för företagets säkerhet, därför ingår obegränsad utbildning i IT säkerhet av alla anställda. Dessutom får alla undervisning i applikationer så ni kommer arbeta effektivare!
Proaktivt arbete
Vi går regelbundet igenom er IT-miljö för att säkerställa att den är säker, modern och funktionell. Vi använder vår erfarenhet för att ge er förbättringsförslag och ligga steget före, även när ni inte har problem.
Backup, säkerhet och enhetshantering

Backup av all Microsoft 365 eller Google Workspace data 3 gånger om dagen som sparas i 1 år.

Metoder som förhindrar att illegitima servrar ska kunna skicka e-post som ser ut att komma från ditt företag och stoppar spammare från att missbruka ditt domännamn (SPF, DKIM och DMARK). Dessa metoder är även ett mycket bra skydd mot inkommande och utgående skräppost.

Krav på multifaktorautentisering (MFA)

Microsoft Intune* hjälper till att skydda verksamhetens data och gör det lätt att säkerställa att enheter och applikationer följer de säkerhetskrav som gäller.

 • Automatisering av hårddiskkryptering (spara nyckel säkert i Microsoft Azure).
 • Managera virusskydd och brandvägg på datorer (Mac och Windows).
 • Återställning av stulna/förlorade datorer. Automatisk ominstallation vid nyanställning eller när datorn strular.
 • Automatiserad installation och konfigurering av standardappar och standardinställningar på företagets datorer (MAM eller MDM).
 • Förenklat inköpsförfarande av datorer – ”no touch från webbshop till dörr”.

*Microsoft Intune kräver Microsoft Business Premium licens

Webbhotell
Webbhotell i företagsklass inklusive hantering av dina domännamn
Obegränsad support och lånedator
 • Egen dedikerad personlig IT-tekniker som kan din IT-miljö.
 • Obegränsad IT-support via chatt, e-post, telefon, SMS, fjärrsupport och vid behov tekniker på plats under kontorstid. Vi kan båda PC och Mac.
 • On- och offboarding. Vi hjälper din personal att komma igång med allt det tekniska när de börjar och göra korrekta avslut när de slutar. Vi hjälper även till med inköp eller uthyrning av datorer och annan utrustning.
 • Lånedator när det behövs, t ex vid reparation.
 • Inköp av licenser och hårdvara, exempelvis datorer, kameror, nätverksutrustning m.m. Hårdvarukostnad tillkommer och 10% pålägg på transparenta inköp. Licenskostnader tillkommer enligt leverantörernas listpriser.
Azeo_logo_yellow-1 (1)

Azeo One CUSTOM

Offereras

Azeo One Custom när ditt företag behöver en personligt anpassad IT-lösning. Vi erbjuder dig ett abonnemang perfekt anpassad för ditt företags unika behov.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

Extra höga säkerhetskrav
 • Förbättrad Säkerhet: Vi hjälper till att höja ert Secure Score genom målinriktade åtgärder.
 • Proaktiv Övervakning: Kontinuerlig övervakning av datorer och mobila enheter för att förebygga säkerhetsrisker.
 • Omfattande Enhetsskydd: Fullständigt skydd för datorer, telefoner och surfplattor mot externa hot.
 • Avancerad Flerfaktorsautentisering (MFA): En skräddarsydd MFA-lösning som skyddar företagets data på ett flexibelt och säkert sätt.
 • Skydd mot Nätfiske: Kraftfulla lösningar för att skydda mot nätfiske och osäkra nätverksanslutningar.
 • Informationsklassificering: Användning av säkerhetsetiketter på dokument för att klassificera och skydda företagets information.
 • Utökad Backup: Automatisk och kontinuerlig säkerhetskopiering av all data från Microsoft 365 eller Google Workspace. Våra tjänster inkluderar regelbundna backups flera gånger om dagen, där all data sparas under en långvarig period för att säkerställa maximal datatrygghet och återställningsmöjligheter.
Komplexa IT-miljöer
Vi tar hand om avancerade IT-system, inklusive lokala servrar och affärssystem. Vi erbjuder lösningar för att optimera och säkerställa effektiv drift av din tekniska infrastruktur. Vår målsättning är att erbjuda en stabil och framtidssäker IT-miljö som stärker ditt företags dagliga operationer och långsiktiga strategier.
Serverdrift
Vi erbjuder omfattande tjänster för serverdrift som garanterar hög tillgänglighet, prestanda och skalbarhet. Oavsett om det gäller fysiska eller virtuella servrar, molnbaserade lösningar eller en hybridinfrastruktur, ser vi till att din servermiljö är optimerad för nuvarande och framtida behov.
Geografisk spridning
För företag som verkar över flera geografiska platser, erbjuder vi skräddarsydda IT-lösningar som stöder en sömlös och effektiv verksamhet. Våra tjänster inkluderar nätverksdesign, datahantering och kommunikationslösningar som säkerställer att ditt team kan samarbeta effektivt, oavsett var i världen de befinner sig.
Utökad SLA
Vi förstår vikten av att ditt företag alltid är i drift. Därför erbjuder vi utökade Service Level Agreements (SLA) som överensstämmer med dina specifika krav. Våra SLA:er inkluderar anpassade responstider, prioriterad support och omfattande underhållsplaner för att säkerställa att ditt företag alltid är operativt och produktivt.

Vanliga frågor

Vad ingår i Azeos obegränsad support?
Obegränsad IT-support via chatt, telefon, fjärrsupport och vid behov, tekniker på-plats, under våra ordinarie öppettider. I obegränsad IT-support ingår allt som har med problemlösning och teknisk support att göra. Exempelvis:
 • Installation och support av Windows och Mac operativsystem med standardapplikationer och programvaror
 • Konfiguration och administration av molntjänster såsom Microsoft 365 och Google Workspace
 • Hantera personal som börjar och slutar gällande konton, hårdvara
 • Introduktion av nya användare i företagets applikationer, system och säkerhet
 • Lösa driftstörningar i IT-miljön, t ex skrivare, WiFi och annan nätverksutrustning
 • Vara kontaktperson mot externa leverantörer
Hur lång tid tar det att komma igång med Azeo One
Vi är bra på att sätta igång nya kunder och sköter allt från kontakt med gamla leverantörer till migrering av data till nytt system. Flytten planeras noggrant så att ni störs så lite som är möjligt. Normalt sätt behövs en till två veckors planering, sedan brukar själva flytten ta en dag att genomföra.
Ingår säkerhetskopiering (backup) i Microsoft 365?
Ja och Nej. Säkerhetskopiering är ett stort ämne. Det korta svaret är att det sker backup, men olika per produktområde och oftast bara mellan 30 och 90 dagar.
Vad innebär MFA eller 2FA?

MFA betyder multifaktorautentisering. BankID är ett bra exempel på detta. Detta är det enskilt bästa sättet att skydda dig mot identitetskapningar och nätfiske.

Bör man använda privata datorer i företaget?
Vill du vara riktigt säker bör du förse dina medarbetare och samarbetspartner med företagets enheter. Å andra sidan finns det bra lösningar för att hantera egna enheter. Fråga oss!

Inte redo för ett abonnemang än?

Inga problem! Testa vad vi går för. Stort som smått, våra tekniker kan hjälpa dig med det du behöver.
Gustav Hagberg

Otroligt nöjda kunder

Vårt mål är att våra kunder ska vara de mest nöjda IT-kunderna i Sverige. Därför måste vi leverera, inte bara en tjänst, utan en leverans över förväntan. Hittills har vi fått 99,3% tummen-upp av årets betygsatta ärenden.

Lägger vi till en genomsnittlig svarstid på 1 minut, tycker vi att vi presterar ganska bra. Men, bättre att fråga vad våra befintliga referenskunder tycker?

99,3%
Supportbetyg
google-rewiev2-1
1 min
Genomsnittlig svarstid
68
Net Promoter Score (NPS)