Johan Lönnqvist, Sälj- och marknadsansvarig

Azeo One

 

Egen IT-avdelning på abonnemang

Vårt löfte är att vi kan flytta över, förbättra och hantera er IT-miljö bättre och mer kostnadseffektivt än idag! Det är inte så krångligt för oss, tvärt om. Du kan vara trygg med att flytt sker utan problem och att vi tar hand om alla kontakter med dina tidigare systemleverantörer.

Krångelfri IT

Vi blir din egna IT-avdelning som arbetar proaktivt så att ditt företags IT är och förblir krångelfri.

Kort startsträcka och säker flytt till Microsoft 365
Vi är bra på att flytta IT-system. Oavsett om ni har egna servrar, Dropbox, Google eller andra system, och vill flytta till Microsoft 365 så hjälper vi er med det. För oss är det enkelt och i de flesta fallen kräver det lite eller inget engagemang från er sida.
Avlastning
Har ni en ofrivillig IT-ansvarig på företaget idag? Den personen blir 100% avlastad efter att vi kommer in i bilden och kan fokusera på sina huvuduppgifter i stället. Vi hjälper era anställda vid problem och frågor.
Licenshantering
Saknar eller har ni fel Microsoft 365, eller andra licenser köper vi in rätt åt er, annars ser vi till att de ni har flyttas över till oss från er eller befintlig partner, helt utan störning och extrakostnad. Därefter hanterar vi dem åt er och ser till att ni alltid har rätt licens och antal.
Bollplank
Vi kan och vill till skillnad från andra agera proaktivt och hjälpa er framåt även när ni inte har problem. Fråga oss om allt från digitalisering till Excelformler så hjälper vi er! Vi drivs av att dela med oss av vår kunskap.


Teknik i framkant

Ligg i framkant med den senaste tekniken och driv ditt bolag framåt. Vi ger er kompetens och verktyg så ni får ut mesta möjliga potential med digitala tjänster.

Servrar
Egna servrar eller i molnet, det spelar ingen roll. Vi tar hand om dem och ser till att ni är säkra och ligger i framkant med den senaste tekniken. Vill ni flytta till molnet, inga problem.
E-post
Självklart får alla moderna företagsanpassade mejlkonton som kan nås från alla typer av enheter som mobil, platta och dator. Vi kopplar ihop mailen så alla ser samma sak och lägger på skydd mot intrång och backup. Vi hjälper till att flytta mejlen från er befintliga lösning.
Webbhotell
Ett av de mest grundläggande krav Google har för att betygsätta webbsidor är att den är snabb. Har du den placerad på ett vanligt domänhotell är den långsam! Vi placerar din webbsida på ett av Sveriges snabbaste platser och ser därmed till att du får bättre ranking.
Microsoft 365
Vi ser till att alla era anställda har tillgång till och kan använda hela Microsoft 365. Det här betyder att vi får er att arbeta effektivare och säkrare. Övergången gör vi i er takt och anpassat efter era behov.
Molnet
Är ni delvis eller inte molnbaserade idag så hjälper vi er till molnet! Har ni redan tagit steget ser vi till att hantera och underhålla er IT-miljö i molnet. Självklart ska alla kunna arbeta var som helst ifrån och ha tillgång till företagets data och filer.
Filhantering
Vi hjälper er få ordning på era filer så att de är strukturerade, har rätt behörighetsstruktur och samtidigt är enkelt att arbeta med bibehållen säkerhet.


Trygghet

Säkra dina kritiska system och data med en stabil och trygg IT-miljö.

Kunskap
Vi är riktigt vassa på IT. Kanske vassast i Sverige. Det betyder att vi alltid kan hjälpa ditt företag med en lösning som fungerar, oavsett startläge.
Virusskydd
Vi adderar det absolut bästa skyddet mot skadlig programvara, spamattacker och försök till intrång, genom en säkerhetslösning från Microsoft.
Backup
En kraftfull backuplösning ingår så att din data kan återställas om olyckan är framme.
Säkerhet
Vi ser till att alla medarbetare arbetar säkert, har förståelse för de vanligaste hoten, använder bra lösenord och multifaktorautentisering.


Personlig Service

Vi bryr oss om er. Hos oss blir ni en viktig kund och får personlig service 07-21.

Störst är inte bäst!
Hos oss blir du en viktig kund, inte en i mängden. Vi är precis som ni, ett mindre bolag som måste ha nöjda kunder och vi kommer gör allt för att ni ska rekommendera oss till andra.
Nyanställda
Låt oss ta hand om dina anställda, vi köper in datorer och annan hårdvara, installerar och sätter upp allt som behövs samt ser till att personen kan börja jobba dag ett!
Avslut
När någon slutar ser vi till att stänga ner licenser, mailkonton och filåtkomster så att data skyddas. Oftast rensar vi datorerna och gör dem tillgängliga.
Utbildning
Vi älskar att utbilda och gör det gärna och ofta. Som vanligt ingår det utan att ni betalar extra. Få dina anställda att arbeta effektivare, säkrare och med mer kunskap än idag! Vi utbildar på plats eller genom Teams på den nivå ni behöver.
Fjärrhjälp
Vi fjärrstyr era datorer och hårdvara vid behov. Det betyder att vi kan åtgärda fel och uppdateringar blixtsnabbt och utan fördröjning.
På plats support/utryckning
Behövs det hjälper vi er på plats. Inget som kostar extra för er, bara ren service från oss.
En kontakt för all din IT
Vi blir din kontakt i strategiska frågor och rådgivning samt den som hjälper dig att samordna med andra IT-leverantörer.


Inga överraskningar

Vi fakturerar aldrig per timme. Ett abonnemang, en avgift. Inga andra oväntade kostnader tillkommer. Du kommer känna dig trygg och samtidigt ha stenkoll på dina kostnader för IT.

Referenser
Fråga oss så ger vi referens på företag i samma bransch och storlek som ditt. De berättar gärna varför de valde oss och ge dig svar på frågor.
Nöjd kund-garanti
Vi är så säkra på att du kommer gilla vad vi erbjuder att vi alltid ger en provperiod där du på dagen kan ångra ditt köp.

Visst låter det bra! Vad kostar det?

Låt oss hjälpa dig att hitta den bästa IT-lösningen för ditt företag. Vi ger oss inte förrän du är mer än nöjd.
Hör av dig, vi svarar ögonblickligen.

Skicka mig priser